NL  | FR
U bent hier: Skip Navigation LinksRoot > Home

Meer omzet met de Santander Maestro Card

Op zoek naar een middel om uw omzet en uw klantentevredenheid te vergroten? Kies dan voor de Maestro Card van Santander Consumer Finance Benelux BV: een gepersonaliseerde winkelkaart met een kredietlijn voor uw klanten.

Extra bestedingsruimte, betere klantenbinding

De Santander Maestro Card geeft uw klanten meer koopkracht. Zij beschikken over een permanente geldreserve en over een flexibele terugbetaling van hun bestedingen.

Aankopen worden niet uitgesteld en de gemiddelde waarde is hoger. Bovendien zorgt de Santander Maestro Card voor een optimale klantenbinding met gemiddeld 7 herhaalaankopen per kaart.

Zorgeloos betaalgemak

Met de Santander Maestro Card genieten uw klanten van totaal betaalgemak. Een eenvoudige oplossing waar u als handelaar ook bij wint.

Uw klanten doen hun aankopen met de kaart zonder voorschot te betalen. Zij regelen ze in soepele maandbedragen, al vanaf €25. U krijgt onmiddellijk het volledige aankoopbedrag uitbetaald en loopt geen enkel risico bij wanbetaling.


Santander Maestro Card is een merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V., Belgisch bijkantoor te Guldensporenpark 81, 9820 Merelbeke