Laat uw online omzet groeien. Gebruik de Santander online integratie. 

 

Wat is de Santander Online integratie?

De Santander online integratie is een online plugin die u betaaloplossingen voor uw webshop aanbiedt. Met de Santander online integratie betaalt uw klant niet in één keer zijn aankopen maar verspreid in vaste maandelijkse betalingen, terwijl u direct uitbetaald wordt. U loopt dus geen financieel risico.

 

Uw voordelen

  • Met Santander verruimt u het budget van uw klant
  • Een ruimer budget zorgt voor meer verkopen en dus meer omzet
  • U loopt geen financieel risico, wij betalen uit na levering
  • De plugin is heel eenvoudig te installeren op uw website
  • U krijgt een vaste accountmanager én marketingondersteuning

 

 

Uw aansluiting is zo geregeld

Webshop | De plugin kunt u zelf installeren. Nadat u bent aangesloten, houdt u eenvoudig het overzicht over alle aanvragen van uw shoppers via ons Santander platform.

Klik hier om, afhankelijk van uw e-commerce CMS, het volledig stappenplan te zien om te plugin te installeren.

Wilt u meer informatie of wilt u graag de plugin installeren? Dat kan. Vul het aanmeldformulier in en wij nemen contact met u op.

Veilig en betrouwbaar shoppen

Wij zijn sinds 1992 op de Belgische markt actief in consumentenkrediet en zijn onderdeel van de Santander Group, wereldwijd de vierde grootste bank en onze financieringen.

Het is onze taak om uw klant veilig, verantwoord en bewust te laten lenen. Daarom zullen wij uw klant nooit meer laten financieren dan voor hem mogelijk is en voorzien wij uw klant vooraf van heldere informatie, zodat hij weet welke financiering hij aangaat.

 

Hoe werkt de Santander Online integratie?


1. Implementeer de plug-in
Implementeer een eenvoudige plug-in op uw website en biedt op deze manier extra betaalmogelijkheden aan online. De klant wordt na het selecteren van Santander als betaalmethode automatisch doorgestuurd naar een online aanvraagformulier. Zodra zijn aanvraag is goedgekeurd, kan zijn bestelling op uw website worden afgerond.

Stap 2

2. Omzet verhogen door nieuwe klantsegmenten te benaderen
Voorzie nieuwe betaalmogelijkheden en verbeter zo uw dienstverlening en spreek nieuwe klantsegmenten aan. Niet iedereen beschikt echter over voldoende middelen om een grote aankoop te doen of wil een groot bedrag in één keer uitgeven, Santander lost deze problemen op door hen maandelijks een deel van het totale bedrag te laten terugbetalen. Zo kan u zowel uw omzet als klantenbestand vergroten.

Stap 3

3. Uitbreiding van financiële mogelijkheden voor de klant
Santander heeft twee verschillende betalingsoplossingen ter beschikking: de kredietopening en de persoonlijke lening. U kan ervoor kiezen om één van de twee of beide aan te bieden. De kredietopening is voor onbepaalde tijd en gekoppeld aan een debetkaart, terwijl een persoonlijke lening voor een specifieke, vooraf bepaalde periode is. Beide betalingsopties hebben uiteenlopende voordelen.

Stap 4

4. Commissie ontvangen zonder verborgen kosten
Er zijn geen extra kosten verbonden aan het installeren van de plug-in en het aanbieden van één of beide betaaloplossingen op uw website.

 

 

Al meer dan 750 winkeliers vertrouwen ons. Onze zakelijke partners vertellen:

"Dankzij ‘Santander'  hebben wij een snelle, éénvoudige tool om extra service aan de klant te bieden en mijn omzet duidelijk te verhogen.” ~ Johan Moonen, Elektro Huis Roma, Borgerhout 

"Met Santander doe ik meer omzet, en wij kunnen klanten ook verschillende voorwaarden aanbieden voor maandelijkse terugbetaling. ~ Fatih Tarak, Elektro Delta, Hoboken

 

Ready to boost your business?

Vraag nu de Santander online integratie aan en ervaar de voordelen zelf.
Vul uw bedrijfsgegevens in, dan nemen wij contact met u op.