Wie zijn we?

Als toonaangevend consumentenfinancieringsbedrijf dat volledig in handen is van Santander Group, zijn wij één van de grootste financiële instellingen ter wereld. Onze belangrijkste activiteiten is  consumentenkrediet (lening op afbetaling, kredietopening en betaalkaarten met krediet) via diverse kanalen.


Onze klanten beoordelen ons met een 8!?

Elk jaar voert de Santander Groep een onafhankelijk tevredenheidsonderzoek uit in de verschillende landen waar wij aanwezig zijn. Onze klanten hebben ons beoordeeld met een 8 op het gebied van onze dienstverlening. Hierin worden ons klantcontact en de gebruiksmogelijkheden het best gewaardeerd. Een cijfer om erg trots op te zijn!

Take a look at our Trustpilot score and reviews as well:

Onze collega's over ons

Hoe omschrijven we wat wij belangrijk vinden in ons bedrijf? Hoe leg je de cultuur van een bedrijf uit? Dat is niet gemakkelijk. Daarom laten we onze medewerkers aan het woord. Wat zeggen zij over de cultuur binnen Santander?

 

Verantwoord financieren

Onze doelen voor de toekomst hebben we vastgelegd in onze Verantwoord Financieren Beloften. Hierin beloven we onze inzet naar onze klanten, medewerkers en onze maatschappij.

Wij zijn Top Employer 2022

Wij zijn trots. Santander Consumer Finance is gecertificeerd als Top Employer België 2022. Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd: bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren.

Wilt u weten op welke punten wij goed scoorden?