Wat zeggen onze collega's...

 

Noelia Rodriguez Martin
New Loans Agent

" Inmiddels ben ik alweer vier jaar werkzaam op één van de leukste afdelingen binnen Santander. Vanaf het begin werd ik met open armen ontvangen en na een intensief inwerktraject heb ik alle tools eigen gemaakt. Het verstrekken van kredieten aan mensen die het nodig hebben geeft mij een enorme voldoening, aangezien ik zowel in mijn privé leven als op mijn werk altijd mensen wil helpen. Het werk biedt mij deze mogelijkheid, waardoor ik iedere dag met veel plezier mijn werk verricht!"

 

Astrid Hekkens
Sr. Communications Officer Benelux

"Binnen communicatie gaat het niet alleen over communiceren. Het is ook heel belangrijk om collega’s te motiveren en enthousiast te maken. In mijn rol kan ik echt mijn ei kwijt, ik krijg de vrijheid om mijn eigen creatieve draai te geven aan dingen. Dit geeft mij energie."

 

Sandra Leemreis
Campaign Manager Marketing

"Ik werk al 28 jaar in marketing bij Santander Consumer Finance. En iedere dag nog leer ik bij door de toepassing van nieuwe tools, technieken en inzichten. Maar zeker ook door de grote diversiteit in mensen en nationaliteiten in mijn team. Dat maakt mijn werk bij SCF zo leuk!"

 

Yvonne van Hulst
Learning & Development Officer

"Ik werk met ontzettend veel plezier al 22 jaar bij Santander. In mijn huidige rol is het geweldig om te zien dat ik een bijdrage mag leveren aan de ontwikkeling van medewerkers. Dat er een veilige omgeving is waar je kunt én mag groeien als persoon."