Ja. Maar het kan zijn dat u wat langer moet wachten als u ons belt. Ons advies is daarom om uw geldzaken met Santander zoveel mogelijk te regelen via Mijn Rekening of onze Santander App.  Wilt u een nieuwe lening aanvragen? Klik dan hier Heeft u nog geen inlog voor Mijn Rekening? Klik dan hier Heeft u de Santander App nog niet gedownload op uw telefoon? Klik dan hier …

Ja, wij zijn tijdens onze gebruikelijke openingsuren bereikbaar. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en wij volgen de adviezen van de Veiligheidsraad van de Federale Overheid. Uit voorzorg werken de meeste collega’s van thuis. Het kan dus zijn dat u langer moet wachten als u ons belt en ook poststukken kunnen niet dezelfde dag worden behandeld.  Onze area manag…