Santander Consumer Finance Benelux B.V. is een toonaangevend consumentenfinancieringsbedrijf dat deel uitmaakt van Santander Group, een van de grootste financiële instellingen ter wereld.

Onze kernactiviteit is consumentenkredieten (persoonlijke leningen en kredietkaarten) die we aanbieden via winkelpartners; en via filialen, internet en telefoon.

We willen mensen en bedrijven helpen door middel van verantwoorde consumentenleningen, de beste klantenservice en de beste ondersteuning aan onze partners. We streven ernaar dit te doen op een manier die Simple, Personal en Fair is.

Wil jij ook werken voor een Top Employer?

Santander Consumer Finance Benelux B.V. is gecertificeerd als Top Employer België 2017.

 

Waarom werken bij Santander?
Simple
Personal
Fair
Yannick Uyttenhove - 15 jaar bij Santander

"Of ik Santander Consumer Finance Benelux zou aanraden bij mijn vrienden? Zeker en vast!"

Yannick Uyttenhove - 15 jaar bij Santander

"Ik ben trots op de uitstekende werking van de HR dienst. Je kan er altijd terecht als er iets op je lever ligt of als je je niet meer 100 procent goed in je job voelt. Je mag erop vertrouwen dat ze de nodige stappen zullen zetten. Elk jaar ook vraagt de personeelsdienst anoniem naar je welbevinden op het werk, via een online survey. De thema’s die minder goed scoren, nemen ze nadien onder handen. Of ik Santander Consumer Finance Benelux zou aanraden bij mijn vrienden? Zeker en vast!”

Sarah Willmore - 4 jaar bij Santander

"Mijn onthaal vier jaar geleden was erg warm, alsof ik hier al jaren werkte."

Sarah Willmore - 4 jaar bij Santander

"Voor mij is de sfeer in het bedrijf de voornaamste reden waarom Santander Consumer Finance Benelux het label Top Employer verdient. Mijn onthaal vier jaar geleden was erg warm, alsof ik hier al jaren werkte. Ook de keuze om een Fun-team aan te stellen, kan ik alleen maar toejuichen. De activiteiten die dat team organiseert – kerstfeestje, voetbaltornooi, frietkraam – dragen zonder twijfel bij tot de vriendschappelijke band tussen de collega’s.”