Lening auto berekenen: Santander Consumer Finance helpt u op weg!
Lening auto berekenen: Santander Consumer Finance helpt u op weg!

Garages of autoverkopers maken geld lenen vaak onnodig moeilijk. U kan zich met enkele muisklikken informeren over een lening op afbetaling voor een auto, ongeacht het merk of de verkoper. 

Bereken uw lening
Lening aanvragen auto


Is uw auto of motor kapot? De autolening van Santander Consumer Finance helpt u snel weer de baan op! Meteen veel cash op tafel leggen is immers niet evident, en extra gaan lenen bij de bank heeft soms verregaande gevolgen. Daarom kijken veel mensen naar Santander Consumer Finance wanneer ze een lening aanvragen voor een auto. 

Uw voordelen

   Financiering op maat
   Aanvragen tot €50,000

   Persoonlijke service
   Online geregeld

 

Kies voor een lening in functie van uw auto


Natuurlijk bekijkt u eerst welke auto het beste bij u past. Wordt het een nieuwe auto of tweedehandswagen? Weet u wat u wilt, dan is het handig om eerst een autolening bij ons aan te vragen zodat u precies weet wat uw mogelijkheden zijn. U hoeft niet eerst uw bank te contacteren om een financiering aan te vragen, regel het gewoon direct bij Santander. Dit scheelt veel rompslomp

In 3 stappen geregeld!

   1.   Aanvragen

   2.   Goedkeuren

  3.   Geld ontvangen

 

Wat zeggen onze klanten

Altijd behulpzaam...

en steeds mee op zoek naar de beste oplossing. Zeer tevreden.

- Tony, november 2021

Een aanvraag doen kost niets


U bent bij ons in goede handen! Vraag nu uw lening of kredietopening aan! Leen tussen de €500 en €50.000. Bereken vrijblijvend uw lening en kies voor de kredietformule die het best bij u past.

Neem een verzekering uw lening


U wordt plots arbeidsongeschikt door ziekte of een ongeval? U verliest opeens uw job? Of u komt te overlijden... Santander biedt optioneel een verzekering aan bij uw lening. Hierdoor bent u beschermd tegen de financiële risico's van deze onvoorziene omstandigheden. Ontdek alles over de verzekeringen en uw opties.

 

Vragen over uw leenaanvraag? Wij helpen u verder

 

Kan ik een lening afsluiten met een CKP-registratie?

Voor de duidelijkheid: de CKP (Centrale voor Kredieten aan Particulieren) registreert uw hypotheeklening, uw kredietopening, uw lening(en) op afbetaling, uw autolening en andere leningen zoals een renovatielening, een groene lening etc. Kredietverstrekkers gebruiken de CKP om te kijken of het voor u verantwoord is om een nieuwe lening af te sluiten. Zo ook Santander. Kunt u een lening bij ons afsluiten, registreren wij de lening bij het CKP. Heeft u al ergens een lening lopen? Dan betekent dit dat u een CKP-registratie hebt. Dat hoeft niet negatief te zijn. Veel mensen hebben een hypotheeklening of lening op afbetaling dus een schuld. Kredietverstrekkers kunnen zo namelijk zien of er betaalachterstanden zijn geweest.

Het CKP zegt iets over iemands kredietverleden. Als er geen achterstanden zijn geweest, kan het zelfs als een voordeel worden gezien door kredietverstrekkers. Het hebben van een CKP-negatieve vermelding kan een ander verhaal zijn. Deze wordt geplaatst bij verschillende betalingsachterstanden. Kredietverstrekkers gaan niet in zee met mensen waarvan zij denken dat ze niet in staat zijn een lening terug te betalen. Wanneer een negatieve vermelding opgeheven is en dus niet meer geldt, speelt hij ook geen rol meer bij een nieuwe aanvraag van een lening.

Lees meer over een lening afsluiten met een CKP-registratie.