Geld lenen voor een keuken – wat moet ik allemaal weten?

Droomt u van een nieuwe keuken, maar weet u niet hoe u deze het beste kunt financieren? Heeft u geen spaargeld of wilt u dit niet gebruiken? Dan kunt u ook een lening op afbetaling aanvragen. Op deze manier heeft u direct meer woonplezier, zonder lang te hoeven sparen.

Meer over een keuken financieren met een lening van Santander leest u hier.

Bereken uw lening

Hoeveel geld kost een nieuwe keuken?

U weet vast al hoe u uw nieuwe keuken wil inrichten, maar wat gaat het kosten? De kosten voor een nieuwe keuken hangt af van veel factoren, zoals de afmeting van de keuken, de kwaliteit van de gekozen materialen en de gewenste inbouwtoestellen. Gemiddeld variëren de keukenprijzen van €5.000 tot €17.000. 

Hoe kan ik een nieuwe keuken financieren?

Geld lenen voor een nieuwe keuken kan met eigen spaargeld, een wederopname van uw hypotheek of een lening op afbetaling. Heeft u reeds een groot deel van uw hypothecaire lening afbetaald? Dan kan een heropname van uw hypotheek voor een nieuwe keuken ook een optie zijn.

Keuken financieren met een persoonlijke lening op afbetaling

Een lening op afbetaling is een manier van geld lenen waarbij u het door u gewenste bedrag in één keer op uw rekening krijgt gestort. De lening lost u vervolgens maandelijks, en over een vooraf vastgestelde looptijd, af. Dit betekent dat u tijdens deze afgesproken periode altijd dezelfde rente betaalt en dat na deze periode de lening voor uw nieuwe keuken volledig heeft afgelost. Handig, want hierdoor weet u exact wat u iedere maand kwijt bent en wanneer u klaar bent met aflossen.

Hoeveel kost een lening op afbetaling?

De kosten van een lening op afbetaling of een persoonlijke lening hangen niet alleen af van de rente. Want de totale rente die u betaalt voor een lening, wordt niet alleen bepaald door de hoogte van het rentepercentage. Ook de looptijd van een lening en het leenbedrag hebben invloed op de rente die u in totaal betaalt. Bereken vooraf goed wat het beste bij u past; een langere looptijd of een hoger maandbedrag.

Kan ik geld lenen voor de renovatie van mijn keuken?

Dat kan. U kunt een lening afsluiten voor een nieuwe keuken of als u uw huidige keuken wil renoveren.

Geld lenen voor een keuken met CKP-registratie?

Veel mensen stellen de vraag of ze een lening met CKP-registratie kunnen afsluiten. Het korte antwoord daarop is: Ja, u kunt een lening afsluiten met CKP-registratie zolang het maar geen negatieve CKP-registratie is. Lees meer over een negatieve CKP-registratie.

Geld lenen voor financiering keuken bij Santander

Heeft u plannen voor een nieuwe keuken? Dan kan een lening bij Santander voor u de oplossing zijn.

Bereken uw keukenlening en maandbedragen bij Santander

Bent u benieuwd naar uw keukenlening en maandbedragen bij Santander?