Leningen samenvoegen
Leningen samenvoegen

Soms kan het verwarrend worden als u meerdere leningen heeft lopen bij verschillende financiële instellingen. Een herfinanciering met een persoonlijke lening of kredietopening kan de oplossing zijn voor u! Kiezen steeds meer mensen voor een hergroepering van hun leningen op afbetaling of kredietopeningen. Santander Consumer Finance kan deze leningen hergroeperen en één pakket voorstellen.

Bereken het verschil
Kredietopeningen hergroeperen


Santander Consumer Finance kan doorgaans probleemloos uw kredietopeningen hergroeperen. Zo kan u een frisse start maken voor bepaalde projecten. Met deze formule beschikt u namelijk maandelijks over een bijkomend geldpotje waarmee u aan de slag kan met gebruik van een kredietkaart. Wanneer al uw kredieten gehergroepeerd zijn bij Santander, zal u nog vlotter en transparanter kunnen werken.

Uw voordelen

   Financiering op maat
   Aanvragen tot 50.000€
   Online geregeld
   
Persoonlijke service

 

Herfinanciering lening op afbetaling


Met de formule ‘herfinanciering lening op afbetaling’ kan u een of meerdere lopende persoonlijke lening(en) laten herbekijken. Samen met u analyseert Santander Consumer Finance de voorwaarden van de verschillende leningen, om zo de nieuwe looptijd voor te stellen. De rente is afhankelijk van de gekozen looptijden.

 

Een aanvraag doen kost niets


U bent bij ons in goede handen! Vraag nu uw lening of kredietopening aan! Leen tussen de €500 en €50.000. Bereken vrijblijvend uw lening en kies voor de kredietformule die het best bij u past.

Neem een verzekering uw lening


U wordt plots arbeidsongeschikt door ziekte of een ongeval? U verliest opeens uw job? Of u komt te overlijden... Santander biedt optioneel een verzekering aan bij uw lening. Hierdoor bent u beschermd tegen de financiële risico's van deze onvoorziene omstandigheden. Ontdek alles over de verzekeringen en uw opties.

 

Vragen over uw leenaanvraag? Wij helpen u verder

 

Kan ik een lening afsluiten met een CKP-registratie?

Voor de duidelijkheid: de CKP (Centrale voor Kredieten aan Particulieren) registreert uw hypotheeklening, uw kredietopening, uw lening(en) op afbetaling, uw autolening en andere leningen zoals een renovatielening, een groene lening etc. Kredietverstrekkers gebruiken de CKP om te kijken of het voor u verantwoord is om een nieuwe lening af te sluiten. Zo ook Santander. Kunt u een lening bij ons afsluiten, registreren wij de lening bij het CKP. Heeft u al ergens een lening lopen? Dan betekent dit dat u een CKP-registratie hebt. Dat hoeft niet negatief te zijn. Veel mensen hebben een hypotheeklening of lening op afbetaling dus een schuld. Kredietverstrekkers kunnen zo namelijk zien of er betaalachterstanden zijn geweest.

Het CKP zegt iets over iemands kredietverleden. Als er geen achterstanden zijn geweest, kan het zelfs als een voordeel worden gezien door kredietverstrekkers. Het hebben van een CKP-negatieve vermelding kan een ander verhaal zijn. Deze wordt geplaatst bij verschillende betalingsachterstanden. Kredietverstrekkers gaan niet in zee met mensen waarvan zij denken dat ze niet in staat zijn een lening terug te betalen. Wanneer een negatieve vermelding opgeheven is en dus niet meer geldt, speelt hij ook geen rol meer bij een nieuwe aanvraag van een lening.

Lees meer over een lening afsluiten met een CKP-registratie.