Terug naar overzicht

Wie zijn we?

Santander Consumer Finance (SCF) is al sinds 1992 in België actief en heeft zich sindsdien bewezen als een betrouwbare partner. We zijn een toonaangevende bank voor consumentenfinanciering die is actief in 16 Europese landen, Canada en China.

Onze activiteiten zijn gericht op het ondersteunen van onze klanten door hen de beste bancaire en financiële oplossingen te bieden en onze partners (OEM's, dealers en detailhandelaren) te helpen hun verkoopcapaciteit te vergroten door hun producten te financieren en geavanceerde technologieën te ontwikkelen om hen een concurrentievoordeel te geven. Met meer dan 15.300 professionals aan het eind van 2023 bedient SCF 18 miljoen klanten en 130.000 partners. Wij maken deel uit van de Digital Consumer Bank, Santander's wereldwijde business unit die de consumer finance-activiteiten van de Groep over de hele wereld samenbrengt

Unieke aanpak voor leningaanvragen

Santander Consumer Finance is niet alleen een voordelige kredietverstrekker, maar zorgt ook voor een snelle service. We behandelen leningaanvragen onmiddellijk na ontvangst en contacteren u zo snel mogelijk (op werkdagen). U hoeft bij Santander Consumer Finance geen facturen of offertes aan te leveren om krediet te bekomen, en uw dossier wordt regelmatig opgevolgd. Onze kredietexperten zullen u persoonlijk contacteren voor een gesprek en u bijstaan bij al uw vragen. En wat Santander Consumer Finance helemaal uniek maakt: na de boeking van het contract staat het geld direct op uw rekening! Santander Consumer Finance is dus de ideale partner voor leningaanvragen.

 

Lening berekenen

Wanneer u een krediet aangaat, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Daarom is Santander Consumer Finance heel duidelijk en transparant over de voorwaarden en afhandeling van de afbetaling.

Simulatie lening op afbetaling 

Op sommige momenten in uw leven heeft u extra krediet nodig. Misschien heeft u een student in huis die op kot gaat, of moet u een lening aanvragen voor een auto. Dan kan Santander Consumer Finance u op een vlotte manier helpen aan een aantrekkelijke rente, bijvoorbeeld met een lening op afbetaling. Doe uw simulatie online.

 

Santander Consumer Finance online

Bij ons kan u terecht voor alle informatie over onze producten, over ons bedrijf, onze geschiedenis, en veel meer. U kan bovendien eenvoudigweg contact opnemen, of heel wat verrichtingen zelf thuis uitvoeren via onze homebanking tool.

Heeft u een vraag? Wellicht vindt u het antwoord op onze FAQ-pagina!