Terug naar overzicht

Wie zijn we?

Santander Consumer Finance is al sinds 1992 in België actief en heeft zich sindsdien bewezen als een betrouwbare partner. Santander Consumer Finance is deel van één van de grootste topbanken ter wereld en al jaar en dag onverzettelijk stabiel. Bovendien is onze financiële instelling Europees marktleider in consumentenfinancieringen: elk jaar zijn er bijna 1 miljoen Europeanen die bij Santander Consumer Finance een lening aanvragen, en dat aantal blijft groeien. Voor Santander Consumer Finance zijn naast de klanten, ook de eigen werknemers belangrijk! 

Unieke aanpak voor leningaanvragen

Santander Consumer Finance is niet alleen een voordelige kredietverstrekker, maar zorgt ook voor een snelle service. We behandelen leningaanvragen onmiddellijk na ontvangst en contacteren u zo snel mogelijk (op werkdagen). U hoeft bij Santander Consumer Finance geen facturen of offertes aan te leveren om krediet te bekomen, en uw dossier wordt regelmatig opgevolgd. Onze kredietexperten zullen u persoonlijk contacteren voor een gesprek en u bijstaan bij al uw vragen. En wat Santander Consumer Finance helemaal uniek maakt: na de boeking van het contract staat het geld direct op uw rekening! Santander Consumer Finance is dus de ideale partner voor leningaanvragen.

 

Lening berekenen

Wanneer u een krediet aangaat, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Daarom is Santander Consumer Finance heel duidelijk en transparant over de voorwaarden en afhandeling van de afbetaling.

Simulatie lening op afbetaling 

Op sommige momenten in uw leven heeft u extra krediet nodig. Misschien heeft u een student in huis die op kot gaat, of moet u een lening aanvragen voor een auto. Dan kan Santander Consumer Finance u op een vlotte manier helpen aan een aantrekkelijke rente, bijvoorbeeld met een lening op afbetaling. Doe uw simulatie online.

 

Santander Consumer Finance online

Bij ons kan u terecht voor alle informatie over onze producten, over ons bedrijf, onze geschiedenis, en veel meer. U kan bovendien eenvoudigweg contact opnemen, of heel wat verrichtingen zelf thuis uitvoeren via onze homebanking tool.

Heeft u een vraag? Wellicht vindt u het antwoord op onze FAQ-pagina!