Geld lenen voor een verbouwing
Geld lenen voor een verbouwing

Met de verbouwingslening van Santander Consumer Finance bouwt u simpel aan uw toekomst! Verbouwen op zich is immers al stresserend genoeg. Met al die keuzes die u om de haverklap moet maken en de planning die achterop dreigt te lopen, zorgt u beter dat de keuze en de afhandeling van een verbouwingslening heel eenvoudig is!

Bereken uw lening
Lening op afbetaling voor een verbouwing en op maat


Slim, want verbouwingen verhogen meestal de verkoopwaarde van uw huis. U bouwt dus letterlijk aan een betere toekomst! Wilt u ook een veranda zetten, een nieuw terrass aanleggen of uw keuken vernieuwen? Hou dan zeker rekening met onverwachte kosten. Wanneer het voorziene budget niet voldoende blijkt, is onze verbouwingslening iets voor u.

Uw voordelen

   Niet geschikt voor hergroeperingen
   Alleen beschikbaar voor eigenaars

   Maximaal oplopen tot € 50.000
   Alleen met vaste rente en vaste looptijd
U beslist


U hoeft geen afspraak met uw bank te maken want u kunt alles online regelen. Met Santander Consumer Finance zijn er geen onverwachte of verborgen kosten, geld lenen gebeurt op een transparante en duidelijke manier.

Een aanvraag doen kost niets


U bent bij ons in goede handen! Vraag nu uw lening of kredietopening aan! Leen tussen de €500 en €50.000. Bereken vrijblijvend uw lening en kies voor de kredietformule die het best bij u past.

Neem een verzekering uw lening


U wordt plots arbeidsongeschikt door ziekte of een ongeval? U verliest opeens uw job? Of u komt te overlijden... Santander biedt optioneel een verzekering aan bij uw lening. Hierdoor bent u beschermd tegen de financiële risico's van deze onvoorziene omstandigheden. Ontdek alles over de verzekeringen en uw opties.