Wasmachine stuk? Santander Consumer Finance schiet te hulp!
Wasmachine stuk? Santander Consumer Finance schiet te hulp!

Heeft u pech en is plots uw wasmachine stuk? Geen nood, Santander Consumer Finance kan u helpen om de herstelling of een nieuw toestel te betalen. Zo’n onverwachte uitgaven zijn immers altijd vervelend. Afhankelijk van hoeveel geld u nodig heeft, stellen we verschillende formules voor om de kosten te dragen.

Bereken uw lening
U kan sowieso rekenen op:
Een persoonlijke service
Een vlotte behandeling, zonder verrassingen
Een 100% online afhandeling indien gewenst.
Kapot tv-scherm? Reparatiekosten te betalen?

Altijd vervelend, zo’n defect tv-scherm. Zulke reparatiekosten kunnen erg ongelegen komen! Geen nood: als u een huishoudtoestel moet laten repareren staat Santander Consumer Finance paraat om te helpen die relatief kleine bedragen te betalen. Zo kan u bijvoorbeeld vlot verder om de monteur te betalen wanneer uw tv-scherm stuk is.

Al onze oplossingen kan u volledig online aanvragen. U wordt snel en persoonlijk gecontacteerd om de beste oplossing te bespreken, en zal meteen na de boeking van uw contract het geld ontvangen.

Laptop stuk?
Als uw laptop of een andere computer stuk is, kan dat als een mokerslag aanvoelen. Weinig dingen kunnen zo stresserend zijn als dat moment wanneer je computer stuk gaat, maar het hoeft niet per se een drama te betekenen. Ook voor grotere bedragen kan Santander Consumer Finance u helpen.

 

Interesse in een lening of kredietopening ? We helpen u verder.

Van 9u tot 17u, maandag tot vrijdag

branch@santander.be