Wasmachine stuk? Santander Consumer Finance schiet te hulp!
Wasmachine stuk? Santander Consumer Finance schiet te hulp!

Heeft u pech en is plots uw wasmachine stuk? Geen nood, Santander Consumer Finance kan u helpen om de herstelling of een nieuw toestel te betalen. Zo’n onverwachte uitgaven zijn immers altijd vervelend. Afhankelijk van hoeveel geld u nodig heeft, stellen we verschillende formules voor om de kosten te dragen.

Bereken uw lening
Onverwachte kosten


Als uw laptop of een andere computer stuk is, kan dat als een mokerslag aanvoelen. Weinig dingen kunnen zo stresserend zijn als dat moment wanneer je computer stuk gaat, maar het hoeft niet per se een drama te betekenen. Geen nood: heeft u thuis een defect toestel dat moet gerepareerd worden, dan staat Santander Consumer Finance klaar om u financieel te ondersteunen in het betalen deze onverwachte kosten.

Uw voordelen

   Financiering op maat
   Aanvragen tot 50.000€
   Persoonlijke service
   Online geregeld

 

Santander Consumer Finance kan u helpen


Al onze oplossingen kan u volledig online aanvragen. U wordt snel en persoonlijk gecontacteerd om de beste oplossing te bespreken, en zal meteen na de boeking van uw contract het geld ontvangen.

In 3 stappen geregeld!

   1.   Aanvragen

   2.   Goedkeuren

  3.   Geld ontvangen

 

Wat zeggen onze klanten

Altijd behulpzaam...

en steeds mee op zoek naar de beste oplossing. Zeer tevreden.

- Tony, november 2021

Een aanvraag doen kost niets


U bent bij ons in goede handen! Vraag nu uw lening of kredietopening aan! Leen tussen de €500 en €50.000. Bereken vrijblijvend uw lening en kies voor de kredietformule die het best bij u past.

Neem een verzekering uw lening


U wordt plots arbeidsongeschikt door ziekte of een ongeval? U verliest opeens uw job? Of u komt te overlijden... Santander biedt optioneel een verzekering aan bij uw lening. Hierdoor bent u beschermd tegen de financiële risico's van deze onvoorziene omstandigheden. Ontdek alles over de verzekeringen en uw opties.

 

Kan ik een lening afsluiten met een CKP-registratie?

Voor de duidelijkheid: de CKP (Centrale voor Kredieten aan Particulieren) registreert uw hypotheeklening, uw kredietopening, uw lening(en) op afbetaling, uw autolening en andere leningen zoals een renovatielening, een groene lening etc. Kredietverstrekkers gebruiken de CKP om te kijken of het voor u verantwoord is om een nieuwe lening af te sluiten. Zo ook Santander. Kunt u een lening bij ons afsluiten, registreren wij de lening bij het CKP. Heeft u al ergens een lening lopen? Dan betekent dit dat u een CKP-registratie hebt. Dat hoeft niet negatief te zijn. Veel mensen hebben een hypotheeklening of lening op afbetaling dus een schuld. Kredietverstrekkers kunnen zo namelijk zien of er betaalachterstanden zijn geweest.

Het CKP zegt iets over iemands kredietverleden. Als er geen achterstanden zijn geweest, kan het zelfs als een voordeel worden gezien door kredietverstrekkers. Het hebben van een CKP-negatieve vermelding kan een ander verhaal zijn. Deze wordt geplaatst bij verschillende betalingsachterstanden. Kredietverstrekkers gaan niet in zee met mensen waarvan zij denken dat ze niet in staat zijn een lening terug te betalen. Wanneer een negatieve vermelding opgeheven is en dus niet meer geldt, speelt hij ook geen rol meer bij een nieuwe aanvraag van een lening.

Lees meer over een lening afsluiten met een CKP-registratie.