Op zoek naar een middel om uw omzet en uw klantentevredenheid te vergroten? Kies dan voor de Santander Card van Santander Consumer Finance : een gepersonaliseerde winkelkaart met een kredietlijn voor uw klanten.

Extra bestedingsruimte, betere klantenbinding

De Santander Card geeft uw klanten meer koopkracht. Zij beschikken over een permanente geldreserve en over een flexibele terugbetaling van hun bestedingen.

Aankopen worden niet uitgesteld en de gemiddelde waarde is hoger. Bovendien zorgt de Santander Card voor een optimale klantenbinding met gemiddeld 7 herhaalaankopen per kaart.

Zorgeloos betaalgemak

Met de Santander Card genieten uw klanten van totaal betaalgemak. Een eenvoudige oplossing waar u als handelaar ook bij wint.

Uw klanten doen hun aankopen met de kaart zonder voorschot te betalen. Zij regelen ze in soepele maandbedragen, al vanaf €25. U krijgt onmiddellijk het volledige aankoopbedrag uitbetaald en loopt geen enkel risico bij wanbetaling.

Een handig verkoopsinstrument voor handelaars

De Santander Card is meer dan een gemakkelijk betaalmiddel voor uw klanten. Voor u is het in de eerste plaats een slim instrument om uw verkoop te stimuleren. Naast een gegarandeerd hogere omzet, geniet u als handelaar ook van heel wat extra voordelen.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie
Uw extra voordelen
  • promotiemateriaal en marketingtools voor uw winkel
  • toegewijde ondersteuning met producttraining, verkooptips en een team dat u elke werkdag per telefoon bijstaat
  • uitstekende voorwaarden en incentives voor uw verkoopsteam
  • geen financiële risico's: Santander Consumer Finance betaalt u onmiddellijk uit, u loopt dus geen enkel risico bij wanbetaling
  • naast het klassieke intrestdragende krediet, kunt u ook promotionele kredietformules aanbieden.
Eenvoudig en snel aan de kassa

Santander Consumer Finance zorgt ervoor dat alles vlot verloopt aan de kassa. Met onze gebruiksvriendelijke online tool duurt de aanvraag van een nieuwe kaart slechts enkele minuten. En ook een betaling via de kaart is zo geregeld.