De oplossing voor extra geld

Iedereen heeft wel eens extra geld nodig. Of het nu gaat om de aankoop van een auto, het financieren van een verbouwing of het betalen van studies. Bij Santander Consumer Finance kan u flexibel en op een duidelijke manier geld lenen dankzij de lening op afbetaling. En Santander helpt u vanaf het plannen tot het realiseren van uw droom.

 

Bereken uw lening

Het geleende bedrag wordt in één keer uitbetaald. Bij Santander Consumer Finance staat u niet voor verrassingen, en wordt u persoonlijk opgevolgd met uw vaste vertrouwenspersoon. U moet zelfs geen verplaatsing maken, want alles kan online.

Beginnen doet u met onze handige online simulatie. Zo kan u heel vlot uitdokteren wat de totale kosten zijn van uw persoonlijk lening. De rente wordt steeds heel transparant voorgesteld en we maken geen geheim van de tarieven. Een lening op afbetaling berekenen bij Santander Consumer Finance verloopt dus heel duidelijk.

Eens uw keuze gemaakt is, gaan we vervolgens samen met u de lening op afbetaling aanvragen. Ook dat kan allemaal online! We bellen u daarna zo snel mogelijk op om uw aanvraag samen door te nemen. Bij Santander Consumer Finance hoort dat bij de service! Kortom, alles gaat online: van uw lening berekenen tot en met het afsluiten van het contract.

Lees alvast de Algemene Voorwaarden.