Maak uw dromen waar met Santander
Onlangs deed u mee met onze UEFA Champions League wedstrijd om KRC Genk of Club Brugge te zien spelen. We willen u graag bedanken voor uw deelname. We vinden het jammer dat we uw droom niet hebben kunnen laten uitkomen...

Gelukkig kunnen we u wel helpen in het realiseren van al uw andere dromen!
Bereken hier uw lening
Wat kunnen we voor u doen?

Santander is gespecialiseerd in krediet voor bedragen tussen €500 en €50.000. Afhankelijk van uw behoeften en wensen, kunt u kiezen voor een kredietopening of een lening op afbetaling. 

Wat is een kredietopening? 

  • Voor leenbedragen tot en met €5000
  • In principe voor onbepaalde duur
  • U ontvangt een kaart (de Santander Maestro Card)
  • U betaalt terug in flexibele maandbedragen

Met de Santander Maestro Card kunt u betalen in alle winkels, tankstations en restaurants. Ook in het buitenland kunt u uw kaart gebruiken (wanneer Maestro aanvaard wordt). Ook kunt u 24/7 geld opnemen aan geldautomaten (€4,95 / opname). 

Wat is een lening op afbetaling?

  • Voor leenbedragen tot en met €50.000
  • Vaste looptijd
  • Vaste maandbedragen
Wie is Santander?

Santander Consumer Finance is onderdeel van de Santander Groep, de vierde grootste bankengroep ter wereld. Santander is wijd verspreid met dochterondernemingen en kantoren in heel Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië.

In de Benelux kunt u bij Santander Consumer Finance terecht voor persoonlijke leningen, kredietopeningen en autoleningen. Santander werkt samen met een netwerk aan winkelpartners. Hierdoor kunnen klanten op de winkelvloer hun aankoop gespreid terugbetalen. Of u kunt direct online een aanvraag indienen. 

Met meer dan 25 jaar ervaring, is Santander Consumer Finance een stabiele en trouwe partner voor uw krediet.

 

 

Santander Consumer Finance, trotse sponsor van de UEFA Champions League!

Samen geven we de aftrap voor al uw dromen.