Een wereldreis financieren? Met Santander Consumer Finance stippelt u de route uit!
Een wereldreis financieren? Met Santander Consumer Finance stippelt u de route uit!

Wilt u op wereldreis vertrekken? Of gaat u trouwen en wilt u nog enkele extra’s voor uw huwelijksfeest financieren? Voor dergelijke geplande uitgaven kan Santander Consumer Finance u met plezier voorthelpen.

Bereken uw lening
Stippel uw route uit!


Santander Consumer Finance is de perfecte partij voor het bekostigen van geplande uitgaven zoals een wereldreis, een verbouwing of een huwelijksfeest. Financieren gebeurt in dit geval zonder hypotheek en heeft tal van voordelen.

Uw voordelen

   Financiering op maat
   Aanvragen tot 50,000€

   Persoonlijke service
   Online geregeld

 

We hebben de oplossing!


Santander Consumer Finance kan u dat nodige zetje geven waarmee u jullie gedroomde bruiloft kan financieren. Meerdere financieringsformules zijn mogelijk via Santander Consumer Finance. We helpen u vanaf het begin van uw project tot aan het realiseren van uw droom.

In 3 stappen geregeld!

   1.   Aanvragen

   2.   Goedkeuren

  3.   Geld ontvangen

Wat zeggen onze klanten

Altijd behulpzaam...

en steeds mee op zoek naar de beste oplossing. Zeer tevreden.

- Tony, november 2021

Een aanvraag doen kost niets


U bent bij ons in goede handen! Vraag nu uw lening of kredietopening aan! Leen tussen de €500 en €50.000. Bereken vrijblijvend uw lening en kies voor de kredietformule die het best bij u past.

Neem een verzekering uw lening


U wordt plots arbeidsongeschikt door ziekte of een ongeval? U verliest opeens uw job? Of u komt te overlijden... Santander biedt optioneel een verzekering aan bij uw lening. Hierdoor bent u beschermd tegen de financiële risico's van deze onvoorziene omstandigheden. Ontdek alles over de verzekeringen en uw opties.

 

Kan ik een lening afsluiten met een CKP-registratie?

Voor de duidelijkheid: de CKP (Centrale voor Kredieten aan Particulieren) registreert uw hypotheeklening, uw kredietopening, uw lening(en) op afbetaling, uw autolening en andere leningen zoals een renovatielening, een groene lening etc. Kredietverstrekkers gebruiken de CKP om te kijken of het voor u verantwoord is om een nieuwe lening af te sluiten. Zo ook Santander. Kunt u een lening bij ons afsluiten, registreren wij de lening bij het CKP. Heeft u al ergens een lening lopen? Dan betekent dit dat u een CKP-registratie hebt. Dat hoeft niet negatief te zijn. Veel mensen hebben een hypotheeklening of lening op afbetaling dus een schuld. Kredietverstrekkers kunnen zo namelijk zien of er betaalachterstanden zijn geweest.

Het CKP zegt iets over iemands kredietverleden. Als er geen achterstanden zijn geweest, kan het zelfs als een voordeel worden gezien door kredietverstrekkers. Het hebben van een CKP-negatieve vermelding kan een ander verhaal zijn. Deze wordt geplaatst bij verschillende betalingsachterstanden. Kredietverstrekkers gaan niet in zee met mensen waarvan zij denken dat ze niet in staat zijn een lening terug te betalen. Wanneer een negatieve vermelding opgeheven is en dus niet meer geldt, speelt hij ook geen rol meer bij een nieuwe aanvraag van een lening.

Lees meer over een lening afsluiten met een CKP-registratie.