Gespreid terugbetalen met Santander Consumer Finance

Een interessante aankoop voor ogen? Of heeft u even extra geld nodig? Wilt u die gespreid terugbetalen?  Dat is perfect te begrijpen. Soms kunnen plotse onverwachte kosten zoals schoolkosten, noodzakelijke reparaties, of zelfs een nieuwe laptop uw rekeningen uit evenwicht brengen. Waarom dus niet in maandbedragen betalen? Santander Consumer Finance heeft verschillende formules waarmee u allerlei zaken in termijnen kan betalen, van een tv tot kleding.

Bereken uw lening
Uw online aankopen gespreid terugbetalen

Online aankopen doen is altijd handig, en met Santander Consumer Finance kan u nu ook flexibel in maandbedragen terugbetalen. Kies uit een van onze kredietformules om vlot allerlei artikelen online te betalen in maandbedragen. Uw aankopen via een webshop kan u flexibel terugbetalen. Wilt u een tv of kleding in termijnen terugbetalen? Dan is deze formule voor betalen op afbetaling geschikt voor jou!

Santander Consumer Finance heeft verder nog formules om een klein bedrag te lenen en gespreid te betalen. Maak een simulatie van uw specifieke behoeftes voor het betalen in termijnen!

Interesse in een lening of kredietopening ? We helpen u verder.

Van 9u tot 17u, maandag tot vrijdag

branch@santander.be