Hoe registreer ik mij voor Mijn Rekening?

Aanmelden of registreren voor Mijn Account is heel eenvoudig. Het is belangrijk dat je je gsm, Santander-klantnummer en identiteitskaart bij de hand hebt. Registreer nu voor Mijn account>

Als alternatief kunt u de Santander App voor Mijn account ( App Store of Google Play ) op uw mobiele telefoon gebruiken en onmiddellijk registreren. Dan heb je Mijn Account altijd bij de hand! Ga in de App naar het Menu rechtsboven en volg de instructies om je aan te melden als nieuwe gebruiker. Om u aan te melden voor Mijn Account moeten uw mobiele nummer en uw e-mailadres bij ons bekend zijn.

Voor Android gebruikers: de app is enkel compatibel voor toestellen vanaf versie 13.