Leen € 1.000

U bent op zoek naar een lening voor € 1.000. Dan bent u bij Santander aan het juiste adres!

Santander Consumer Finance verstrekt leningen voor elk bedrag vanaf 501 euro tot 50.000 euro. U bepaalt zelf waaraan u het geld uitgeeft, want het leenbedrag wordt in één keer op uw rekening gestort.

Bereken uw lening

Leen € 1.000 voor ieder doel dat u wilt

Er zijn verschillende, uiteenlopende redenen om € 1.000 te willen lenen. Bijvoorbeeld om een nieuwe of tweedehands auto te financieren. Of misschien wilt u geld lenen voor het aanschaffen van energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen of het isoleren van uw huis. Gewoonweg geld nodig om een onverwachte kost zoals een autoherstelling op te vangen, kan natuurlijk ook. Heeft u reeds een persoonlijke lening lopen? In dat geval kunt u overwegen om uw lening te herfinancieren. U kan hierbij van leenvorm veranderen en er soms ook mee besparen.

Maar of u nu € 1.000 wil lenen voor een auto, elektrische fiets, renovatie van uw woning, vakantie, wereldreis of huwelijk: wij helpen u graag op weg.
 

Liever een ander bedrag lenen?

Wilt u meer of minder lenen dan € 1.000, klik dan op het leenbedrag van uw keuze hieronder en bereken meteen uw lening. Wat uw plannen ook zijn, maak ze concreet door te berekenen of u het bedrag kan lenen en wat u dan per maand moet afbetalen. Vraag vrijblijvend en zonder verplichtingen uw lening aan.