Boost your business. Kies voor Betaal per Maand.

Wat is Betaal per Maand?

Betaal per Maand is een financiering die u als betaaloplossing aanbiedt. Met Betaal per Maand betaalt uw klant niet in één keer zijn aankopen maar verspreid in vaste maandelijkse betalingen, terwijl u direct uitbetaald wordt. U loopt dus geen financieel risico.

Uw voordelen

  • Met Betaal per Maand verruimt u het budget van uw klant
  • Een ruimer budget zorgt voor meer verkopen en dus meer omzet
  • U loopt geen financieel risico, wij betalen uit na levering
  • Betaal per Maand is heel eenvoudig te integreren in uw winkel of website
  • U krijgt een vaste accountmanager, verkooptraining én marketingondersteuning

Uw aansluiting is zo geregeld

Winkel | Wij regelen uw aansluiting volledig! U hoeft alleen een tablet aan te schaffen en te zorgen voor een goede WIFI-verbinding in de winkel. Uw accountmanager komt persoonlijk langs om uitleg te geven over hoe u eenvoudig een aanvraag kunt doen voor uw klant.

Webshop | De implementatie van Betaal per Maand kunt u zelf installeren, bijgestaan door een team van Santander IT experten. Nadat u bent aangesloten, houdt u eenvoudig het overzicht over alle aanvragen van uw shoppers via ons Santander platform.

Wilt u Betaal per Maand aansluiten? Dat kan. Vul het aanmeldformulier in en wij nemen contact met u op voor meer informatie.

Veilig en betrouwbaar shoppen

Wij zijn sinds 1992 op de Belgische markt actief in consumentenkrediet en zijn onderdeel van de Santander Group, wereldwijd de vierde grootste bank en onze financieringen.

Het is onze taak om uw klant veilig, verantwoord en bewust te laten lenen. Daarom zullen wij uw klant nooit meer laten financieren dan voor hem mogelijk is en voorzien wij uw klant vooraf van heldere informatie, zodat hij weet welke financiering hij aangaat.

 

Hoe werkt het?

Betaal per Maand is mogelijk voor alle aankopen tot €5.000. Online kunt u looptijden aanbieden van 20 tot en met 36 maanden, afhankelijk van het bedag. Op basis van de gegevens van de klant worden alleen de looptijdopties getoond die financieel haalbaar zijn.

In de webshop

In de winkel

Al meer dan 750 winkeliers vertrouwen ons. Onze zakelijke partners vertellen:

"Santander stelt ons in staat om een kwalitatieve omzet te genereren en het serviceniveau richting onze klanten te vergroten.”
~ Sybren van Daalen, Managing Director, DFS banken 

"Santander zorgt ervoor dat ik mijn klanten een extra service kan bieden. Daarnaast is het fijn dat ik een vaste contactpersoon heb met wie ik snel kan schakelen."
~ Daan Laseur, Pronto Scooters

 

Ready to boost your business?

Vraag nu Betaal per Maand van Santander aan en ervaar de voordelen zelf.
Vul uw bedrijfsgegevens in, dan nemen wij contact met u op.