Sales Talent


Wij zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om ons sales team te versterken in Merelbeke. Ben jij commercieel ingesteld en resultaatgericht, dan zijn wij op zoek naar jou!

Is deze baan de volgende stap in jouw carrière?

In deze functie werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor het contact met jouw klanten en de acceptatieafdeling. Jij bent perfect in staat het klantbelang en het verwachte resultaat op elkaar af te stemmen. Wat houdt dit in?

Jij gaat mensen helpen!

Met je hoge verantwoordelijksgevoel en salesgerichtheid ben jij het aanspreekpunt voor jouw klant. Vanaf het moment dat een (potentiële) klant Santander benadert, wordt hij/zij onderdeel van jouw persoonlijke portefeuille. Jij combineert daarin de digitale ondersteuning van nu met een persoonlijke service aan de telefoon. Na de verkoop ben je in nauw contact met de acceptatieafdeling en handel je zorgvuldig de bijbehorende administratie af. Zo zorg je voor het behalen van jouw maandelijkse omzet en winstgevendheidtargets.

Wie ben jij?

Jij bent perfect in staat het klantbelang en het verwachte resultaat op elkaar af te stemmen. Vaardigheden als verkoop, timemanagement en nauwkeurig werken zitten in jouw bloed en jij hebt fantastische overtuigingstechnieken.

Heb jij ook nog de volgende eigenschappen?

 • Jij krijgt energie van het halen van targets;
 • Klantvriendelijkheid is jouw mantra: Jij hebt de charmes en kennis in huis om klanten te overtuigen om voor een financiering bij ons te kiezen;
 • Jouw honger om bij te leren is niet te stillen. Je staat dan ook te popelen om externe opleidingen te volgen;
 • Je bent een echt organisatorisch talent!

dan zoeken wij jou!

Wat verwachten wij nog meer?

Binnen jouw takenpakket staat de klant centraal. 

 • De verkoop van financiële producten en het aantrekken van nieuwe klanten is voor jou een eitje;
 • De telefoon is jouw beste vriend: je bereikt met gemak het nodige aantal klantencontacten per dag om je omzet te kunnen halen.
 • Met jouw organisatorische skills zorg je voor een korte opvolging van je bestaande klanten en je potentiële nieuwe klanten
 • Dankzij jouw samenwerking met het team en de andere afdelingen verloopt alles op wieltjes;
 • De administratieve opvolging van klanten is voor jou een koud kunstje;
 • Je zorgt ervoor dat kredietbeslissers juiste keuzes maken rond de kredietwaardigheid van de klanten en het kredietrisico van de kredietgever. Dit doe je door gerichte vragen te stellen aan je klant.
 • Je hecht het nodige belang aan fraudepreventie. Daarnaast sta je ook in voor het naleven van de wettelijke voorschriften;


Klinkt dit jou als muziek in de oren? Goed nieuws! Jouw takenpakket wordt uitgebreid met deelname aan werkgroepen en interne projecten

 • Door jouw input in de werkgroepen zorg je ervoor dat nieuwe procedures en processen zo efficiënt mogelijk verlopen;
 • Het opvolgen en testen van nieuwe of vernieuwde procedures en processen kan jij als geen ander;
 • De evaluatie van nieuwe procedures en processen na implementatie is voor jou kinderspel.
Wie zijn wij?
Santander Consumer Finance is al sinds 1992 in België actief en heeft zich sindsdien bewezen als een betrouwbare partner. Santander Consumer Finance is deel van één van de grootste topbanken ter wereld en al jaar en dag onverzettelijk stabiel. Bovendien is onze financiële instelling Europees marktleider in consumentenfinancieringen: elk jaar zijn er bijna 1 miljoen Europeanen die bij Santander Consumer Finance een lening aanvragen, en dat aantal blijft groeien. Voor Santander Consumer Finance zijn naast de klanten, ook de eigen werknemers belangrijk!
Het team
Ons salesteam bestaat uit professionals waarbij iedereen verantwoordelijk is voor het behalen van zijn persoonlijke target en het teamresultaat. Persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Zo heb jij maandelijks een gesprek met jou leidinggevende waarbij jij wordt gecoacht op het gebied van salestechnieken, klantbeleving en carrièreontwikkeling.
Wat bieden wij?

Wij bieden Een marktconforme verloning in lijn met jouw skills, extra verlofdagen, maaltijdcheques (€8/dag), ecocheques, niet-recurrente bonus, thuiswerk, een standvastig team met fijne collega's en diverse opleidingsmogelijkheden.

Wij zijn trots op onze officiële Top Employer 2022 certificering in België, Nederland en Europa. Bij ons krijg jij de unieke kans om intern met meer dan 15 verschillende nationaliteiten samen te werken. Wij helpen jou graag om te groeien; initiatief wordt gewaardeerd, creativiteit gestimuleerd en nieuwe ideeën zijn altijd welkom. In onze open bedrijfscultuur met informele sfeer is er volop ruimte om je carrière te ontplooien.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze functie? Stuur dan een mailtje naar HR@santander.Be

Vul uw gegevens hieronder in.

Persoonsgegevens


Vul een geldig telefoonnummer of GSM nummer in
Vul een geldig emailadres in

 

Merelbeke Kantoor
Guldensporenpark 81 (Gebouw I) 9820 Merelbeke