Ik probeer een online aankoop te doen met mijn kaart maar er wordt een code gevraagd.

Nog geen wachtwoord voor online betalingen?
Op uw Mijn Rekening – niet via de app – kunt u een wachtwoord kiezen:
1. Log in op uw Mijn Rekening en ga naar ''Mijn profiel''.
2. Klik op de onderste optie ''Instellen/wijzigen van wachtwoord voor online aankopen''.
3. Kies een wachtwoord dat aan de voorwaarden voldoet, herhaal het wachtwoord en klik op "Volgende".
4. Bevestig door uw wachtwoord van uw Mijn Rekening – niet het wachtwoord voor online aankopen – in te geven en klik op "Bevestigen".
5. U ontvangt de bevestiging. Klik op "OK".
Direct na het instellen van een wachtwoord kunt u een online betaling uitvoeren.