Ik krijg een foutmelding bij de Santander app dat mijn smartphone niet (meer) compatibel is. Wat moet ik doen?

We ondervinden momenteel problemen met de Santander applicatie bij Android-toestellen met een oudere versie dan versie 13. We hebben contact opgenomen met Google en doen er alles aan om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongmemak.

U kan wel nog steeds inloggen op “Mijn Rekening” via onze website www.mijnsantanderconsumerfinance.be/