Is er ook een App voor Mijn Rekening?

De Santander App voor Mijn Rekening is beschikbaar voor iPhone en Android. Via het Menu rechtsboven in de App heeft u diverse opties, kunt u uw rekeningen en transacties zien (aankopen en betalingen), een geldopname doen (als u een Doorlopend krediet heeft) en een nieuwe lening aanvragen.

Heeft u nog geen persoonlijke inlogcode? Geen probleem. Ook dat kan via de App. Ga naar Menu rechtsboven en volg de instructies om u te registreren als nieuwe gebruiker. Let op: uw mobiele telefoonnummer en uw e-mailadres moeten bij ons bekend zijn om u te kunnen aanmelden voor Mijn Rekening.

Opgelet: Om veiligheidsredenen werkt de app alleen als er een vorm van beveiliging is ingeschakeld op uw toestel, zoals een toegangscode, patroon, vingerafdruk of gezichtsherkenning.

Voor Android gebruikers: de app is enkel compatibel voor toestellen vanaf versie 13.