De oplossing voor extra geld

Als trotse sponsor van de UEFA Champions League geven wij u graag de perfecte voorzet om uw dromen waar te maken!

Iedereen heeft wel eens extra geld nodig. Of het nu gaat om de aankoop van een auto, het financieren van een verbouwing of het betalen van studies. Bij Santander Consumer Finance kan u flexibel en op een eenvoudige manier geld lenen dankzij de lening op afbetaling. En Santander helpt u vanaf het plannen tot het realiseren van uw droom.

Samen maken we van ooit, opnieuw ‘nu’.

Ooit wordt nu

Bereken uw lening

Het geleende bedrag wordt in één keer uitbetaald. Bij Santander Consumer Finance staat u niet voor verrassingen, en wordt u opgevolgd met een persoonlijke service. U moet zelfs geen verplaatsing maken naar de bank, want alles kan online.

Beginnen doet u met onze handige online simulatie. Zo kan u heel vlot uitdokteren wat de totale kosten zijn van uw persoonlijk lening. De rente wordt steeds heel transparant voorgesteld en we maken geen geheim van de tarieven. Een lening op afbetaling berekenen bij Santander Consumer Finance verloopt dus heel flexibel.

Eens uw keuze gemaakt is, gaan we vervolgens samen met u de lening op afbetaling aanvragen. Ook dat kan allemaal online! We bellen u daarna zo snel mogelijk op om uw aanvraag samen door te nemen. Bij Santander Consumer Finance hoort dat bij de service! Kortom, alles gaat online: van uw lening berekenen tot en met het afsluiten van het contract.

Lees alvast de Algemene Voorwaarden.

Vragen? We helpen u verder.

Van 9u tot 17u, maandag tot vrijdag.

Mail ons met al uw vragen

Wenst u een verzekering af te sluiten?

U vindt alle informatie op onze verzekeringspagina